hola

El PP presenta Marcial Pérez com a alcaldable a Santa Perpètua a les properes eleccions municipals d’aquest 24 de maig. La candidatura va ser aprovada per unanimitat per la Direcció Comarcal i Provincial del partit.

Marcial Pérez s’estrena com a candidat per al Partit Popular de Santa Perpètua, tot i que no és el seu primer cop a les llistes d'aquesta formació ja que al 2011 ocupava el lloc número sis. Pérez és fill i resident al municipi; té 34 anys i compta amb estudis de Comptabilitat i Finances per l’escola de negocis EADA i està finalitzant els estudis d'Economia a la Universitat UAB. La seva trajectòria professional ha estat vinculada a l’empresa familiar.

El candidat popular, en una nota de premsa, afirma estar molt preocupat “per la manca d’ocupació que tenim al nostre municipi amb un nombre superior a les 2.000 persones aturades i especialment en el tram de majors de 45 anys i en el cas de les dones on la taxa augmenta”. Una altra preocupació és la “desmesurada” despesa corrent de l’Ajuntament que considera ”provoca una ineficiència dels recursos obtinguts via impostos de tots els ciutadans, amb tot això, en resulta una inversió real per habitant molt inferior a la mitjana de la província, un dèficit en les partides importants d’ajuts socials i compromet la sostenibilitat de les futures infraestructures necessàries al municipi”.

D’altra banda, la candidatura sencera del PP de Santa Perpètua ha volgut “donar les gràcies per tot l’esforç i dedicació durant anys al regidor Alexis Agustinho, tanmateix lamentar la sobtada pèrdua de l’estimat company Mariano Muñoz, recentment mort, desitjant els millors sentiments i ànims per la seva família, amics i éssers estimats”.


Foto: Marcial Pérez és l'alcaldable del PP a Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política