hola

Imatges dels onze candidats a les municipals

Aquesta mitjanit ha arrencat la campanya electoral. Un total d’onze candidatures, una més que al 2011, optaran a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Quatre caps de llista repeteixen i set formacions opten per renovar el candidat o es presenten per primer cop. La majoria de formacions farà campanya al carrer, amb actes als diferents barris per demanar el suport dels electors.

L'actual alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia és l'alcaldable d'ICV. Té 54 anys i és regidora a l'Ajuntament des de l'any 1995. A mitjans de 2002 va accedir a l’alcaldia, càrrec que va ocupar fins al 2007, per passar a l'oposició fins l'any 2011 en que va recuperar la presidència de la Corporació. Es presenta per quart cop com a cap de llista per ICV.

El candidat a l'alcaldia pel PSC és Manuel Ruiz i té 51 anys. Va ser l’alcalde de Santa Perpètua en el mandat 2007-2011. La seva trajectòria política comença als 16 anys com a col·laborador del PSC. L’any 1992 es va afiliar al PSC de Santa Perpètua. Va formar part de candidatures, però no va ser fins al 2003 quan va ser cap de llista.

La candidata de CiU és Alícia Casals, que concorre per primera vegada com a cap de llista a les eleccions municipals. Havia format part de la llista electoral els comicis del 2011 com a número 5 de la formació. Professionalment, s'ha dedicat al sector comercial i a les relacions públiques. Milita en el partit a Santa Perpètua des de l'any 2009 i es directora de la Fundació Nous catalans del Vallès Occidental Est.

Marcial Pérez s'estrena com a candidat per al Partit Popular de Santa Perpètua, tot i que no és el seu primer cop a les llistes d'aquesta formació ja que al 2011 ocupava el lloc número sis. Pérez té 34 anys i compta amb estudis de Comptabilitat i Finances per l'escola de negocis EADA i està finalitzant els estudis d'Economia a la Universitat UAB. La seva trajectòria professional ha estat vinculada a l’empresa familiar.

Pol Altayó és el candidat més jove, es presenta per Esquerra Republicana de Catalunya per primer cop. És ambientòleg de formació i treballador d'un taller ocupacional. L'any 2006 es va incorporar a ERC com a membre independent i al 2012 va prendre possessió del càrrec de regidor.

La PCCA manté el seu candidat a l'alcaldia. Francesc Rodríguez te 55 anys. És membre fundador de la Plataforma Cívica Ciutadans a l’Ajuntament (PCCA) i des de llavors ha estat el candidat a l’alcaldia. Va entrar a la Corporació local l'any 1999 estant 12 anys a l'oposició. En aquest darrer mandat ha estat segon tinent d'alcalde i regidor de Serveis Socials, Salut Pública, Convivència Ciutadania i Igualtat Dona-Home.

Rafael Herrera té 42 anys. Va entrar a Plataforma per Catalunya (PxC) fa 6 anys i es presenta per segona vegada com a cap de llista per PxC. En aquest mandat ha estat l'únic regidor de la formació.

El candidat de la CUP és Salvador Alemany. Va començar la seva militància a aquesta formació l'any 2011 i encapçala la llista de les Candidatures per primer cop. És fisioterapeuta.

Joan Albalat encapçala la candidatura de C's per aquestes municipals per primera vegada. És militant de la formació des de l'any 2011 i es va donar a conèixer a la ciutadania com a candidat el 24 de febrer. Mestre jubilat, president d'Honor de l'Agrupació de Protecció Civil i president i coordinador de la Unitat Nacional d'Emergències.

La formació Republicanos es presenta per primera vegada a Santa Perpètua. El seu candidat és Rafael Pérez i es van presentar públicament el passat 25 d'abril.

Joan Mestres es el candidat de la recent creada formació Més per Santa Perpètua. Ha estat regidor de CiU a l'Ajuntament en el període 1983-1984 i des de l'any 1995 fins el 30 d'abril. Ha governat a Santa Perpètua gràcies als diferents pactes des del 2002 i, després de ser tres vegades candidat de CiU, aquest cop es presenta per Més per Santa Perpètua.


Foto: imatge dels candidats a les municipals per ordre de representació. ICV, PSC, CiU, PP, ERC, PCCA, PxC, CUP, C's, Republicanos, MésxSPM / L'Informatiu

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política