hola

La Plataforma Cívica (PCCA) ha sortit al pas de les acusacions de PODEMOS Santa Perpètua que titllava la campanya de la PCCA de "confusa". La PCCA s'ha mostrat sorpresa que "algú que no ha fet res, ni tant sols una proposta, sigui capaç de mentir d'’aquesta forma tan descarada". En una nota de premsa la PCCA ha lamentat que el Secretari General de PODEMOS, Fernando Delgado, "vulgui desestabilitzar amb una estratègia fixada amb antelació, per pretendre fer mal, bé per voluntat pròpia o per escoltar els consells i al servei d'altres" i manifesta demostrar "una manca de capacitat i talant democràtic". En una nota de premsa la PCCA es pregunta "on ’eren durant aquest 16 anys? dormint el son dels justos? Que no hi havia problemes al nostre poble? Membres de Plataforma Cívica van participar en la creació del cercle podem de Santa Perpetua, quan aquest secretari ni havia aparegut a les reunions ni sabia el que era més enllà de les noticies televisives".

La PCCA també lamenta que el Secretari General de PODEMOS, "s'hagi negat a parlar amb nosaltres després de mesos intentant comunicar-nos amb ell, per explicar el treball conjunt que hem realitzat amb altres cercles que ens han demanat ajut". La PCCA ha manifestat que és "fals" que la formació hagi contactat amb centenars de cercles de PODEMOS i ha ratificat que han estat els "diferents cercles de PODEMOS" els que "han demanat ajut a la PCCA, ja que han estat capaços de veure que tan sols treballant junts, podem aconseguir canviar les coses". Sobre aquest assumpte, la PCCA explica estar "molt contenta d’'haver ajudat als cercles que ens ho han demanat, ja es presentin com PCCA o no" perquè "el que importa no són les sigles, sinó el saber treballar de forma solidària, i sense creure en nous Deus". Per Plataforma Cívica, el Secretari General de PODEMOS Santa Perpètua "no ha estat capaç de parlar amb ningú, contradient el seu propi document polític".

El comunicat de la PCCA continua lamentat les declaracions de PODEMOS que tenen com a "’únic interès confondre i destruir allò que Plataforma Cívica ha estat construint durant 16 anys".

Sobre la formació de PODEMOS, la PCCA acusa el Secretari General "d'estar deixant morir el cercle de Santa Perpètua" i critica que PODEMOS "es dediqui a denunciar als seus propis companys de Sils, com a les millors èpoques de Stalin". A més, la PCCA continua manifestant que "així no hauria de funcionar aquest partit, i ens sap molt greu veure que el màxim objectiu d'aquest senyor, sigui atacar i fer mal, en comptes de treballar i sumar".

La PCCA finalitza el seu comunicat expressant que "continuarà dient SI ES POT" i espera que "aquesta persona pugui rectificar i començar a treballar de debó".


Foto: Secretari General de la PCCA, Francesc Rodríguez / PCCA

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'
22 Abr 2024 13:25 - RedaccióRaül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, va presentar el seu nou llibre [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política