hola

ICV-E de Santa Perpètua s'ha adherit a la Declaració de les candidatures contra el feixisme i la xenofòbia, un manifest d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), i demana a les altres candidatures locals que s’adhereixin.

La formació ecosocialista, segons informa en un comunicat, es compromet a no utilitzar discursos xenòfobs, a difondre els arguments de la UCFR i a no pactar després de les eleccions municipals amb grups ultres o racistes. ICV-E considera que cal aïllar als feixistes i xenòfobs a les eleccions municipals.

ICV Santa Perpètua se suma al compromís de no pactar amb formacions xenòfobes "sota cap circumstància, atès que la defensa dels valors democràtics sempre ha de prevaldre sobre els interessos de partit, sigui quina sigui la conjuntura del moment", d'acord a la Declaració d'UCFR. El manifest considera que "a Catalunya, el principal representant d’aquesta extrema dreta és Plataforma per Catalunya, partit liderat per una sèrie de històrics nazis, alguns amb historials criminals i violents".

La formació ecosocialista també es compromet a no fer "servir discursos xenòfobs" ni romandre en "silenci si altres ho fan" durant aquesta campanya per a les eleccions municipals del 24 de maig. També facilitarà material de difusió d'UCFR per contribuir a difondre el missatge d'aquesta entitat. ICV-E considera que la publicitat electoral que està repartint PxC a Santa Perpètua, i a moltes altres ciutats, “és un clar exemple del discurs feixista i xenòfob que cal combatre perquè només es basa en falsedats i té per objectiu promoure l’odi entre la ciutadania per treure profit electoral”.


Foto: imatge de la candidatura d'ICV-E a les eleccions municipals del 24 de maig / L'Informatiu

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política