hola

Joan Mestres, de MÉSXSPM va demanar el vot per la seva formació aquest diumenge durant un dinar solidari organitzat en el marc de la campanya electoral. Mestres va descriure el seu projecte com a "municipal i de majories" amb un programa obert que "defensa els interessos ciutadans".

En declaracions a Ràdio Santa Perpètua, Joan Mestres va explicar que una de les seves darreres propostes sorgides de converses "amb comerciants i molta altra gent" és la de mantenir l'Escola Els Aigüerols a la seva ubicació actual i "fer-la créixer allà, perquè creiem que en el projecte d'escola i en la necessitat que té pel municipi". Joan Mestres proposa dedicar el solar on està projectada la construcció d'Els Aigüerols en un aparcament públic obert que ajudi a l'impulsi del comerç al barri de Centre Vila i "solucioni tots els problemes que té el casc antic"

Joan Mestres també va considerar la proposta de creació d'una residència de la gent gran al barri de Centre Vila i va manifestar estar encantat amb el projecte de MÉSXSPM perquè "és una nova manera de plantejar la política local".

Unes 180 persones van participar al dinar solidari de la formació que va recollir 300 litres de llet que destinarà a una entitat local encarregada de la distribució d'aliments.


Foto: el cap de llista de MÉSXSPM, Joan Mestres (al mig de la fotografia) amb dos membres de la candidatura al parlament que van oferir a l'acte de campanya de diumenge / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política