hola

El candidat d'Esquerra Republicana Pol Altayó va manifestar aquest diumenge durant l'acte central de campanya que la seva formació és "una alternativa de govern que pot arribar a guanyar les eleccions a Santa Perpètua". Més de 350 persones van participar ahir a l'acte que ERC va organitzar a la plaça nova i que va consistir en una arrossada amb una actuació musical. L'activitat va comptar amb la presència del diputat Marc Sanglas que es va mostrar segur que ERC duplicarà la seva representació municipal a l'Ajuntament de Santa Perpètua el 24 de maig "gràcies a la bona feina que ha fet la secció local aquests anys" i "al bon moment pel qual passa el partit a nivell nacional".

El diputat d'equerra Marc Sanglas va definir el candidat republicà a Santa Perpètua, Pol Altayó, com a una persona "curosa amb el que fa i amb el que diu" i "molt fidel als seus compromisos"

Per la seva part, Pol Altayó, es va dirigir als assistents al dinar manifestant-los el seu compromís per treballar per Santa Perpètua i va destacar la pluralitat de la seva llista. "No som el partit de Centre Vila, tenim una candidatura més oberta que mai", va manifestar. En el seu discurs, Altayó va defensar el posicionament d'ERC sobre Can Banús indicant que "fa més de quinze anys que treballem per la protecció de Can Banús".

Sobre Els Aigüerols, també va defensar la gestió d'ERC en la defensa de l'escola i la seva continuïtat i va expressar que la seva formació aposta per la creació d'una escola-institut "que resolgui el problema de la manca d'edifici de la cinquena escola i de places a la secundària". Altres temes que Altayó va destacar en el seu míting de campanya van ser la proposta de desviament de la R3 amb la R8 i la negativa de la creació de més polígons industrials al municipi "mentre n'hi hagi que no estan en plena ocupació".

El candidat a l'alcaldia també va recordar la renúncia d'ERC de la meitat de l'assignació econòmica que reben com a partit amb representació per als serveis socials i va trencar una llança a favor d'ICV: "aquest mandat hem donat suport a la gran majoria de propostes de l'equip de govern, perquè ha fet coses ben fetes" però també va manifestar "haver criticat el que no ens ha semblat bé".

Altayó va finalitzar el seu discurs expressant que "ERC s'ha dedicat a fer propostes i projectes innovadors per millorar Santa Perpètua" i va tornar a recordar que la seva formació no pactaria i negociaria amb C's, PP i PxC.


Foto: imatge de l'acte central de campanya d'ERC a la plaça Nova aquest diumenge / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política