hola

Junts millorem Santa Perpètua és l'eslògan de campanya del PP de Santa Perpètua i, segons ha afirmat el seu candidat Marcial Pérez, “junts és perquè es vol fomentar la participació ciutadana”. Marcial Pérez s'estrena en aquesta campanya com a cap de llista i espera obtenir uns bons resultats que li suposin més regidors dels dos actuals.

La candidatura del PP ha estat la darrera a presentar-se a Santa Perpètua, i no ha estat exempta de certa polèmica perquè no hi apareixen els dos actuals edils a l'Ajuntament de Santa Perpètua, tot i que les divergències no han estat entre la candidatura i els seus actuals representants sinó amb les directives comarcals i provincials. Tot i això, Marcial Pérez va dir a l'entrevista a Ràdio Santa Perpètua, que la ciutadania està contenta amb la candidatura segons ha pogut veure en les carpes electorals que han anat instal·lant i creu que “pot obtenir major nombre de vots”.

El programa electoral del PP està basat en tres eixos: social, econòmic i de gestió. De cara als comerços i petites empreses, el PP planteja simplificar els tràmits i afavorir el seu creixement i la creació d'ocupació, com apunta Pérez.

Sobre la gestió de la despesa de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Marcial Pérez proposa “crear una taula de control de la despesa que es reuneixi periòdicament i amb l'oposició convidada per mirar d'optimitzar els recursos en cada moment”.

Pérez també proposa fer plans de manteniment dels barris parlant amb entitats veïnals per decidir amb el pressupost designat quines són les necessitats i prioritzar les accions, sent conscients del pressupost i accions dels altres barris.

En cas de possibles pactes de govern, el candidat del PP no tanca la porta a cap formació política, però diu que caldria veure si els interessos són comuns.

El Partit Popular es presenta en aquestes eleccions de diumenge amb una cara nova com a candidat. Marcial Pérez, qui ha assegurat que està sent una bona experiència i que veu que la ciutadania hi està responent bé a la seva candidatura.


Foto: imatge del candidat del Partit Popular, Marcial Pérez, als estudis de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu
Recupera el podcast del candidat del PP

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política