hola

La diputada del Parlament de Catalunya Marina Geli ha donat suport aquest migdia a la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya -Moviment d'Esquerres (MES) que encapçala Pol Altayó. La formació ha realitzat una roda de premsa al parc dels Ametllers al costat de la línia fèrria R8.

Geli ha manifestat que MES es presenta conjuntament amb ERC en més de setanta municipis de Catalunya "per sumar l'esquerra independentista més el socialisme catalanista sobiranista per formar governs d'esquerres". Ha manifestat que coneix bé Santa Perpètua i ha visitat el CAP la Florida que va inaugurar quan era consellera de Sanitat. També ha preguntat al candidat pel Centre de Rehabilitació i el transport públic a l'Hospital de Mollet. Geli ha afirmat que aquest diumenge "ens juguem la sobirania municipal" i ha afegit que "Moviment d'Esquerres està compromesa en donar més competències , més pressupost i més veu política als ajuntaments per què Catalunya és una xarxa de ciutats".

Per la seva banda, Pol Altayó ha agraït el suport de Marina Geli i ha manifestat la seva satisfacció per l'acord entre ERC i Moviment d'Esquerres per presentar-se en coalició al municipi ja que "teníem clar que, si som i serem alternativa de govern a Santa Perpètua, ho hem de ser amb una base sòlida i plural i la manera de tenir-la és incorporar les màximes sensibilitats a la nostra candidatura". Altayó també ha manifestat que "seguirem lluitant contundentment per tenir l'estació i el servei de la R8" i per a la connexió de la R3 i la R8 amb una única estació central per evitar el desdoblament que "trinxa molts habitatges del barri de la Florida". El cap de llista ha recordat que en transport públic el trajecte entre Santa Perpètua i la UAB es realitza en una hora mentre que si es dóna el servei amb la R8 la duració és de menys de deu minuts.

D'altra banda, el portaveu adjunt del Grup Parlamentari d'ERC, Oriol Amorós, va donar suport ahir a la candidatura perpetuenca que encapçala Pol Altayó. Amorós, acompanyat de l'alcaldable, va tenir un dinar amb un grup d'una vintena d'indecisos i després va ser present a la carpa que ERC-MES-AM va instal·lar al passeig de la Florida, tot i la pluja.

Amorós va subratllar que el programa d'ERC Santa Perpètua és molt complert i que s'ha fet amb les aportacions ciutadanes. Per al diputat republicà, les eleccions municipals de diumenge tenen una transcendència més enllà de cada ajuntament, perquè considera que aquests canvis en la forma de governar, que la cosa pública s'ha de decidir entre tots, i unes prioritats diferents és com serà el nou país.

Oriol Amorós està convençut que la llista d'ERC, encapçalada per Pol Altayó, és l'alternativa de govern a Santa Perpètua i aspira a “esdevenir com a mínim segona força en aquestes eleccions i plantejar l'alternativa”.

Amorós espera que la ciutadania vegi la transcendència que tenen aquestes eleccions i afirma que ERC vol que “el nou país comenci a Santa Perpètua” amb els canvis de fer política i que “estem a dues eleccions per guanyar-ho tot”.

El candidat d'ERC, Pol Altayó, va lamentar la pluja que va deixar molts ciutadans a casa i va fer una crida perquè això no passi aquest diumenge i vagin a votar.

El diputat d'ERC, Oriol Amorós, està convençut que la candidatura d'ERC a Santa Perpètua és l'alternativa del govern municipals


Foto: Marina Geli donant suport a Pol Altayó en un acte de campanya aquest dimecres / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política