hola

Un total de 18.295 perpetuencs estan convocats a les urnes aquest diumenge 24 de maig per escollir els 21 representants que formaran la Corporació local durant els propers quatre anys. La cita electoral es desenvoluparà entre les nou del matí i les vuit del vespre. Un total d’onze candidatures opten a l’alcaldia i a tenir representació en el Consistori. En aquest darrer mandat, han tingut representació set formacions, ICV, PSC, CiU, PP, ERC, PCCA i PxC, i aspiren a entrar per primer cop a l’Ajuntament la CUP, C’s, Republicans i MÉSXSPM. En els comicis de 2011 es van presentar deu formacions.

Pel que fa als candidats a l’alcaldia repeteixen Isabel Garcia (ICV), Manuel Ruiz (PSC), Francesc Rodríguez (PCCA), Rafael Herrera (PxC) i Joan Mestres, que fa quatre anys va ser alcaldable per CiU i ara encapçala la nova formació MÉSXSPM. Encapçalen per primera vegada les seves candidatures Alícia Casals (CiU), Marcial Pérez (PP), Pol Altayó (ERC), Salvador Alemany (CUP), Juan Albalat (C’s) i Rafael Pérez (Republicans).

En aquests comicis, les desenes eleccions municipals democràtiques, Santa Perpètua de Mogoda tindrà catorze seccions i 28 meses distribuïdes en nou col·legis electorals: els centres cívics la Creueta, El Vapor, la Florida, Can Taió, Can Folguera i Mas Costa, l’Escola Bernat de Mogoda, el Casal d’Avis de la plaça de la Vila i el CAP la Florida. En aquesta ocasió, la principal novetat és que els electors del barri de la Creueta hauran de votar en el centre cívic nou enlloc de l’antic centre cívic, anomenat espai d’entitats Gilberto García. En aquest col·legi hauran de votar un total de 1.188 electors.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va realitzar una sessió plenària extraordinària per realitzar el sorteig per designar el president, el vocal primer i el vocal segon, així com dos suplents per a cadascun d’aquests càrrecs i per a cadascuna de les 28 meses electorals que hi ha previstes al municipi per a les eleccions. D’altra banda, un total de 69 perpetuencs residents a l’estranger tindran dret a vot en aquestes eleccions municipals.


Foto: imatge d'arxiu de les eleccions municipals de 2011 / Josep Cano

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política