hola

El percentatge d'electors que ha anat a les urnes fins a les 18 hores a Santa Perpètua se situa en un 41,05%, un 4,34% més que a les eleccions municipals de 2011, quan a la mateixa hora havien votat un 36,71% dels ciutadans. A les 18 hores han votat un total de 7.510 persones. Les dades han estat facilitades per l’Ajuntament de Santa Perpètua.

Totes les meses han registrat una crescuda generalitzada de vots, segons informen des de l'Ajuntament. L'augment en nombre de vots respecte als comicis de 2011 a les 18 hores és de 956 més. 

El consistori roman obert per atendre els dubtes que els ciutadans puguin tenir sobre les votacions i el cens. Fins a les 18 hores, més d’una quinzena de persones s’han desplaçat amb alguna consulta. La major part de les qüestions ateses han estat d’estrangers residents al municipi que no han pogut votar perquè no han expressat en el termini fixat, la seva voluntat per fer-ho. També s’han desplaçat a l’Ajuntament veïns que no tenien clar el seu col·legi electoral per canvi de domicili. 

Segons informa la Policia Local la jornada s'està desenvolupant amb total normalitat i no s'ha registrat cap incident.

Els col·legis electorals tancaran a les 20 hores, moment en què donarà inici al recompte de vots. A aquella hora, els serveis informatius de Ràdio Santa Perpètua començaran el programa especial Eleccions municipals que podeu seguir a través del dial 107 FM.

L'edició digital de l'Informatiu i els comptes twitter i Instagram de la publicació estan informant de les novetats de la jornada des de l'obertura dels col·legis electorals.

A les 14 hores la dada oficial de participació a Santa Perpètua ha estat del 30,28% i no del 30,22% com informàvem en un primer moment. 


Foto: elector perpetuenc al Centre Cívic El Vapor aquest 24 de maig / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política