hola

L’equip de govern format per ICV i PSC ha presentat el Pla de Mandat 2015-2019 que s’articula en quatre eixos prioritaris i compta amb 49 propostes programàtiques, segons van anunciar dilluns 29 de juny en roda de premsa l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el segon tinent d’alcalde, Víctor Rodríguez. El bon govern i l’optimització dels recursos econòmics; el foment de l’activitat productiva i la creació d’ocupació; l’atenció a les persones, garantint les necessitats bàsiques; i la millora de la qualitat de vida de les persones i el medi ambient seran els eixos programàtics del Pla de Mandat.

L’alcaldessa ha anunciat que el govern municipal enllestirà de forma immediata set accions: una organització municipal més transversal; un pla de rescat social, incrementant els recursos actuals, que garanteixi l’alimentació i els serveis bàsics a famílies sense recursos; la programació de plans d’ocupació per a persones aturades que no cobrin la prestació d’atur; es convocarà l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) per tal d’establir el full de ruta per a un nou impuls de l’activitat productiva i l’ocupació a l’Eix de la riera de Caldes; s’encarregarà l’actualització i adequació del projecte del Vapor per enllestir, mitjançant plans d’ocupació, la seva rehabilitació; publicació al web municipal de tots els acords relatius a la formació del govern: nomenaments, delegacions de competències i retribucions com a mostra de transparència; i manteniment de les retribucions de l’anterior mandat dels càrrecs electes. En aquest sentit, l’alcaldessa ha recordat que a l’anterior mandat es va realitzar un estalvi de més de 216.000 euros del cost de l’aparell polític de l’Ajuntament i que aquest import ha estat congelat en aquest període. Isabel Garcia ha explicat que aquest Pla de mandat “és el nostre compromís amb la ciutadania, és la garantia de govern que fixa objectius i una proposta de prioritats programàtiques per fer front a les necessitats dels perpetuencs i perpetuenques i perquè junts i juntes, ciutadania i Ajuntament, continuem construint futur en aquesta situació, econòmica i social tan complexa. Estem convençuts que hi ha alternatives, i aquest nou govern treballarà per fer-les realitat partint de la feina feta”. L’alcaldessa també ha expressat el compromís del govern municipal amb “una fiscalitat justa i equitativa en impostos i taxes, que ha estat el tarannà del darrer mandat i a la qual, per tant, donem continuïtat; un nou model productiu basat en el coneixement, en els nous sectors emergents i en el foment de les energies alternatives; en el foment de la creació d’ocupació com a objectiu prioritari del govern”.

Isabel Garcia ha assegurat que el govern municipal “estarà al costat i treballarà amb les persones, vetllarà perquè tothom tingui garantides les necessitats bàsiques i lluitarem per eradicar la pobresa al nostre municipi”.

El segon tinent d’alcalde, Víctor Rodríguez, ha afirmat que el Pla de mandat aborda els reptes de la Santa Perpètua d’avui i de demà i donarà resposta a les necessitats del municipi . Víctor Rodríguez ha destacat que el document “és un compromís explícit amb la ciutadania i estem convençuts que sap donar resposta a moltes de les necessitats i prioritats de les persones i del municipi. A més, el fet de conèixer en profunditat la realitat de Santa Perpètua i la situació actual de l’Ajuntament, afavoreix que aquest Pla resulti viable i aplicable, és a dir, no és només un llistat d’intencions”. Rodríguez ha manifestat que l’objectiu del Pla de mandat és millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Santa Perpètua amb “una ciutat més cohesionada socialment, generadora d’ocupació, més sostenible, amb més qualitat democràtica i millor optimització dels recursos”.


Foto: Equip de govern / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política