hola

L’equip de govern format per ICV i PSC ha presentat el Pla de Mandat 2015-2019 que s’articula en quatre eixos prioritaris i compta amb 49 propostes programàtiques, segons van anunciar dilluns 29 de juny en roda de premsa l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el segon tinent d’alcalde, Víctor Rodríguez. El bon govern i l’optimització dels recursos econòmics; el foment de l’activitat productiva i la creació d’ocupació; l’atenció a les persones, garantint les necessitats bàsiques; i la millora de la qualitat de vida de les persones i el medi ambient seran els eixos programàtics del Pla de Mandat.

L’alcaldessa ha anunciat que el govern municipal enllestirà de forma immediata set accions: una organització municipal més transversal; un pla de rescat social, incrementant els recursos actuals, que garanteixi l’alimentació i els serveis bàsics a famílies sense recursos; la programació de plans d’ocupació per a persones aturades que no cobrin la prestació d’atur; es convocarà l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) per tal d’establir el full de ruta per a un nou impuls de l’activitat productiva i l’ocupació a l’Eix de la riera de Caldes; s’encarregarà l’actualització i adequació del projecte del Vapor per enllestir, mitjançant plans d’ocupació, la seva rehabilitació; publicació al web municipal de tots els acords relatius a la formació del govern: nomenaments, delegacions de competències i retribucions com a mostra de transparència; i manteniment de les retribucions de l’anterior mandat dels càrrecs electes. En aquest sentit, l’alcaldessa ha recordat que a l’anterior mandat es va realitzar un estalvi de més de 216.000 euros del cost de l’aparell polític de l’Ajuntament i que aquest import ha estat congelat en aquest període. Isabel Garcia ha explicat que aquest Pla de mandat “és el nostre compromís amb la ciutadania, és la garantia de govern que fixa objectius i una proposta de prioritats programàtiques per fer front a les necessitats dels perpetuencs i perpetuenques i perquè junts i juntes, ciutadania i Ajuntament, continuem construint futur en aquesta situació, econòmica i social tan complexa. Estem convençuts que hi ha alternatives, i aquest nou govern treballarà per fer-les realitat partint de la feina feta”. L’alcaldessa també ha expressat el compromís del govern municipal amb “una fiscalitat justa i equitativa en impostos i taxes, que ha estat el tarannà del darrer mandat i a la qual, per tant, donem continuïtat; un nou model productiu basat en el coneixement, en els nous sectors emergents i en el foment de les energies alternatives; en el foment de la creació d’ocupació com a objectiu prioritari del govern”.

Isabel Garcia ha assegurat que el govern municipal “estarà al costat i treballarà amb les persones, vetllarà perquè tothom tingui garantides les necessitats bàsiques i lluitarem per eradicar la pobresa al nostre municipi”.

El segon tinent d’alcalde, Víctor Rodríguez, ha afirmat que el Pla de mandat aborda els reptes de la Santa Perpètua d’avui i de demà i donarà resposta a les necessitats del municipi . Víctor Rodríguez ha destacat que el document “és un compromís explícit amb la ciutadania i estem convençuts que sap donar resposta a moltes de les necessitats i prioritats de les persones i del municipi. A més, el fet de conèixer en profunditat la realitat de Santa Perpètua i la situació actual de l’Ajuntament, afavoreix que aquest Pla resulti viable i aplicable, és a dir, no és només un llistat d’intencions”. Rodríguez ha manifestat que l’objectiu del Pla de mandat és millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Santa Perpètua amb “una ciutat més cohesionada socialment, generadora d’ocupació, més sostenible, amb més qualitat democràtica i millor optimització dels recursos”.


Foto: Equip de govern / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política