hola

El primer secretari de l'Agrupació Local del PSC, Manuel Ruiz, és el nou responsable de Política Municipal en l'executiva de la Federació del PSC del Vallès Occidental Sud. La Federació ha renovat totalment la seva executiva, encapçalada per José Luis Gimeno, de Badia del Vallès, que ha obtingut el 97% dels vots dels delegats en el Congrés Extraordinari.

La nova junta està formada per regidors i membres de les agrupacions de Sabadell, Cerdanyola, Montcada, Ripollet, Sant Quirze, Castellar, Polinyà, Palau, Barberà, Sentmenat i Santa Perpètua. En el Congrés de Federació, José Luis Jimeno ha destacat que la voluntat de la nova executiva és basar la seva actuació en tres grans eixos: «renovació, transparència i participació», segons ha destacat la formació en un comunicat. El nou líder dels socialistes vallesans ha manifestat que «és molt important recuperar el contacte i la confiança dels ciutadans, a través d'una acció política més transparent, directa i participativa, que és la política real i la que ha d'enllaçar amb les preocupacions més quotidianes de la ciutadania».

L'executiva és totalment renovadora ja que no compta amb cap dels membres de la junta anterior. El relleu a la cúpula del PSC del Vallès Occidental Sud s'ha efectuat durant un Congres Extraordinari que ha aplegat 77 delegats de la comarca, de 12 agrupacions.  En el transcurs del Congrés es va aprovar el document marc «La necessitat de la transformació». El text es bassa en quatre eixos principals. El primer seria fer de l’activisme social l’eix del treball de la militància. Els altres tres passarien per obrir el PSC a la societat; fer una organització transparent, amb una gestió moderna, participativa i fiscalitzable;  i dissenyar una nova estructura territorial que permeti generar sinergies per fusionar les dues federacions del Vallès Occidental en una única.


Foto: Nova executiva de la Federació del PSC Vallès Sud / PSC Vallès Sud

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política