hola

El diputat d'Esquerra al Congrés Joan Tardà i les candidates de Junts pel Sí Isona Passola i Àngels Ponsa van participar aquest dilluns 7 de setembre en un acte de precampanya i van passejar pel municipi on va repartir entre la ciutadania un tríptic amb el títol Set respostes sobre la independència.

Tardà, en un acte a la seu d'ERC de la Rambla, va afirmar que en les tres setmanes que resten per les eleccions del 27 de setembre cal convèncer "als 150.000 indecisos que encara dubten entre el si i el no". Va afirmar que "volem un nou Estat per repartir millor la riquesa i amb democràcia de qualitat sense corrupció" i va afegir que "això només serà possible amb una majoria sobiranista al Parlament de Catalunya". El diputat d'ERC va explicar que si guanya Junts pel Si s'implementaran les estructures d'Estat, es realitzaran lleis de "desconnexió" i es realitzarà un debat per decidir com serà el nou país i la Constitució Catalana i en divuit mesos es tornarien a convocar eleccions. En declaracions a L'Informatiu, Tardà va afirmar que "no faig gaire cas de les enquestes però crec que existirà una voluntat al proper Parlament de Catalunya per iniciar el procés constituent" i considera que el president Mas no s'amaga darrera de les sigles de Junts pel Sí ja que "l'oligarquia catalana ha abandonat a Convergència"

Angels Ponsa va convidar els ciutadans a sumar-se a la candidatura de Junts pel Si, una campanya que té per objectiu arribar als 100.000 candidats que simbòlicament donen suport a la llista que encapçala Raül Romeva i que integren CDC i ERC. En aquest sentit, Ponsa va reconèixer que "a Santa Perpètua anem fluixets de candidats".

Per la seva banda, Isona Passola va centrar el seu discurs en les dones i va demanar la independència de Catalunya per tenir uns nivells d'igualtat com Suècia o Noruega. Va afegir que "disposarem de més recursos per fer una societat millor" i va criticar que ara "la cultura està sota mínims". Per últim, va participar el representant de Súmate José María Clavero que també va apostar per la independència de Catalunya.


Foto: Joan Tardà durant la seva intervenció a la seu d'ERC / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política