hola

La candidata de la formació Catalunya Sí Que Es Pot, Marta Ribas i diputada d'ICV-EUiA, va defensar ahir a Santa Perpètua durant un míting de campanya, un pla de rescat que garanteixi els drets bàsics dels ciutadans com a principal punt del seu programa electoral. Per a la número nou de la llista, el 27 de setembre «ha de guanyar el canvi, la il·lusió i l'esperança» perquè «si volem que les coses siguin diferents, no seran els mateixos que fins ara qui ho facin».

La candidata de Catalunya Sí Que Es Pot va manifestar que diumenge no cal triar entre drets socials i nacionals, ja que es pot triar «les dues coses triant la papereta de Catalunya Sí Que Es Pot». Marta Ribas va criticar que als darrers anys només s'ha parlat d'independència deixant de banda temes com la sanitat, l'educació, els serveis socials, l'ocupació, el territori o el deute de la Generalitat amb els ajuntaments. La candidata de Catalunya Sí Que Es Pot va expressar que la seva formació vol plantejar si Catalunya vol ser independent «vot a vot, amb un debat plural, seré, amb conseqüències i amb un referèndum reconegut». Per a Ribas el referèndum no s'ha pogut assolir fins ara per una manca de voluntat al govern central que «pot canviar a partir del mes de desembre» amb les eleccions generals.

Sobre la crida feta pel candidat d'Unió, Ramon Espadaler, a formar govern amb forces «no rupturistes ni immobilistes per negociar amb Madrid», en al·lusió a Catalunya Sí Que Es Pot, entre d'altres, la candidata d'aquesta formació, Marta Ribas va declarar a Ràdio Santa Perpètua que «el senyor Espadaler està descol·locat en quant a aliats i, difícilment Catalunya Sí Que Es Pot s'entendrà amb els que han estat al govern i han acabat amb els drets socials de Catalunya»

L'alcaldessa de Santa Perpètua, d'ICV, Isabel Garcia, va prendre també la paraula i va definir Catalunya Sí Que Es Pot com la candidatura «de la il·lusió i de l'esperança. Un partit que no amaga el seu programa ni el seu candidat». Garcia va indicar que el 27 de setembre «tenim l'oportunitat d'iniciar un canvi i fer un pais més nét i més just, fent fora el govern de les retallades i de la corrupció». 

Un centenar de persones van escoltar les paraules de Ribas durant un dinar que va tenir lloc a la Granja Soldevila i al qual s'esperava la presència del diputat d'Esquerra Unida, Alberto Garzón, que finalment es va excusar per motius d'agenda.


Foto: La candidata de Catalunya Sí Que Es Pot, Marta Ribas, durant el míting ahir a la Granja / L'Informatiu


0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política