hola

Esquerra Republicana de Catalunya de Santa Perpètua de Mogoda reitera el seu suport al projecte d’escola-institut al municipi i critica que el PSC ha proposat "una maniobra política per poder establir el discurs de la crítica contra Junts pel Sí" en relació a la proposta de resolució presentada pels socialistes a la Comissió d'Ensenyament del Parlament de Catalunya sobre la construcció de l’edifici d’Els Aigüerols.


La formació, en un comunicat de premsa, "defensa sense cap mena de dubte la necessitat de construir un nou equipament que inclogui un projecte educatiu d’escola-institut" i afegeix que "d’aquesta manera donarem resposta a la problemàtica que arrossega el nostre municipi des de fa 7 anys amb l’espai que necessita l’escola Els Aigüerols, i al mateix temps també donem resposta a la manca de places de secundària que ja patim actualment".
El dia 6 d’abril, la Comissió d’Ensenyament del Parlament de Catalunya va debatre i votar una proposta de resolució presentada pel PSC. En aquesta es demanava la construcció immediata del nou edifici de l’escola Els Aigüerols. “I no hi podem estar més d’acord, si no fos perquè no existeix partida pressupostària per a aquest objectiu. I això no ens serveix ni d’excusa ni de justificació. Simplement constatem la realitat. El projecte és necessari pel municipi” argumenta el portaveu de la formació a l’Ajuntament, Pol Altayó.

“Al nostre entendre el PSC només ha proposat una maniobra política per poder establir el discurs de la crítica contra Junts pel Sí”, afegeix el president de la secció local, Jordi Vinyals.

ERC manifesta que "això no interferirà en la tasca que s’està duent a terme des del municipi per treballar amb tots els agents implicats per garantir una solució al problema que fa massa temps que arrosseguem". “Seguirem treballant insistentment i traslladant les demandes perquè siguin recollides i acceptades”. En el transcurs d’aquest tràmit parlamentari, informen que han intercedit perquè les esmenes presentades pel grup de Junts pel Sí s’ajustin al màxim a les demandes de Santa Perpètua de Mogoda i també a les del govern de la Generalitat de Catalunya.

La formació també reclama al Departament d’Ensenyament i al govern municipal major traspàs d’informació de forma directa i critiquen que es van assabentar del tancament d’una línia de P3 al Bernat de Mogoda per L’Informatiu. “De cap de les maneres entenem que abans de les preinscripcions el Departament decideixi el tancament d’una línia de P3 i fins i tot en quina escola es reduirà” manifesta la regidora Montse Vinyallonga.


Foto: Imatge d'arxiu d'un acte reivindicatiu de l'AMPA Els Aigüerols / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política