hola

Aigüerols

ICV de Santa Perpètua, a través del Grup Parlamentari de Catalunya Sí Que es Pot (CSQP), ha presentat esmenes al pressupost de la Generalitat de Catalunya de 2016. La primera d’elles torna a proposar el finançament necessari per a la construcció de l’Escola-Institut Els Aigüerols, tal com va aprovar per majoria la Comissió d’Ensenyament del Parlament de Catalunya el 5 d’abril.

Isabel Garcia, coordinadora local d’ICV i alcaldessa, ha remarcat que “per a nosaltres, aquesta és una prioritat absoluta. Necessitem aquesta escola pública des de fa 10 anys i ja n’hi ha prou” i afegeix que “és increïble que el governs de la Generalitat només desobeeixin els acords del Parlament i les necessitats reals de la gent”.

La proposta de pressupost presentada pel vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, només preveu ampliar amb un mòdul prefabricat l’Escola Els Aigüerols, segons informa ICV en un comunicat. Per la seva part, Albert Ortiz, coordinador local d’ICV, denuncia que “diuen que no hi ha recursos però és mentida. No volen eliminar els concerts amb les escoles privades que separen els nens per sexe i no volen incrementar els impostos a les rendes més altes de Catalunya. No és veritat, aquests no són els pressupostos més socials de la història”.

ICV de Santa Perpètua també presenta un seguit d’esmenes per recuperar el deute que la Generalitat manté amb l’Ajuntament de Santa Perpètua (més de 4,5 milions d’euros) i per recuperar les aportacions del Govern a les escoles bressol municipal i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua. ICV recorda que el deute “afecta les finances municipals i l’autonomia econòmica de l’Ajuntament”.

Una de les esmenes proposa la implementació d’un carril bici i de vianants al llarg de la B-140 entre Santa Perpètua i Sabadell.


Foto: Escola Els Aigüerols / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política