hola

Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya torna a enfrontar ERC i ICV de Santa Perpètua que han emès diversos comunicats de crítica mútua durant aquestes setmanes. El darrer en tornar-se a pronunciar és ERC que en un nou comunicat nega cap insult a la formació ecosocialista, manté la seva afirmació que ICV no explica la veritat i insisteix en que les propostes locals d'ICV "mai s’han traslladat al Parlament perquè el grup parlamentari de Catalunya Sí Que Es Pot, entre d’altres, va donar suport a una esmena a la totalitat que va impedir qualsevol possibilitat de debat o presentació de propostes en aquest pressupost". La formació defensa el treball del grup parlamentari de Junts pel Sí i afirma que no es pot dubtar del compromís d'ERC de Santa Perpètua que "ha donat, dóna i donarà suport a la comunitat educativa en general d’aquest municipi per tal de tenir el màxim de projectes educatius vius i els més plurals possibles al nostre municipi".

ERC afirma que "l’únic que demostra el document de la fotografia (de la nota de premsa d'ICV) és un document de treball intern del grup parlamentari, però aquestes propostes no s’han traslladat MAI al Parlament de Catalunya perquè (repetim) no s’ha produït el debat dels pressupostos; no hi ha hagut el tràmit de presentació oficial d’esmenes". La formació reitera i nega cap insult a ICV i afirma que "discrepar és normal". ERC assenyala que "seguirem treballant perquè la nostra tasca a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda sigui, com fins ara, un relat de propostes i millores respecte el que proposa el govern municipal".

Per últim, la formació considera que "la posició d’ERC a Santa Perpètua de Mogoda no és gens incòmode amb el que fa el nostre partit a nivell parlamentari dins la coalició de Junts pel Sí". Afegeix que "com és normal es cometen errors i, ja hem repetit vàries vegades, que no ens incomoda gens reconèixer aquest fet. Però treballarem incansablement, donarem suport i discreparem quan calgui de les decisions que es prenen. Però mai impedirem el debat. Perquè és un element molt enriquidor".


Foto: Imatge d'arxiu del grup municipal d'ERC / L'informatiu 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política