hola

La CUP de Santa Perpètua ha informat que ha presentat a l'equip de govern el resultat del procés participatiu Recuperem El Vapor que proposa una gestió compartida entre les entitats i l'Ajuntament, seguida molt a prop per una gestió cedida a les entitats. La majoria dels participants en la campanya es decanta per una inversió pública que recuperi la nau gran del Vapor.

La formació assenyala que pel que fa als espais hi ha una clara tendència a disposar d'un espai gran per a activitats de gran format i afegeix que algunes propostes superen les actuals estructures de gestió municipal i aposten per usos socials que donin resposta a problemes actuals.

La CUP en les seves conclusions ressalta l'evidencia que es proposa la participació d'entitats i persones en els processos de decisió i gestió d'aquest nou equipament.

Durant la campanya, que s'ha portat a terme durant la primavera de 2016, s'han recollit més d'un centenar d'enquestes. Amb aquest procés es pretenia que la ciutadania de Santa Perpètua poguessin aportar el que consideraven que hauria d’acollir la nau gran un cop rehabilitada.

La CUP de Santa Perpètua recorda que des de la seva constitució ha apostat per reclamar als responsables polítics de l'Ajuntament, el processos de participació ciutadana com a procediment per a la pressa de decisions, però "malauradament, i coincidint amb la finalització d'aquest procés, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha fet pública la decisió de rehabilitar aquest espai sense realitzar cap procés obert a la ciutadania per poder recollir les seves propostes i opinions". La formació lamenta que les propostes recollides durant la seva campanya no seran tingudes en compte per l’actual equip de govern municipal.


Foto: Imatge d'arxiu de la presentació de la campanya / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política