hola

Dinar d'ERC

Esquerra Republicana de Catalunya va organitzar un dinar popular per commemorar "el darrer 12 d’octubre festiu" en un acte que va comptar amb la presència del diputat de Junts pel Sí i expresident de l'associació Súmate, Eduardo Reyes. L’activitat es va celebrar al Centre Cívic el Vapor davant la previsió de pluja que amenaçava durant la jornada d'aquest dimecres.

El president de la secció local d’ERC, Jordi Vinyals, va manifestar que “en la futura República Catalana no es poden celebrar genocidis. Celebrem derrotes i treballem intensament per canviar el futur que ens espera" i va afegir que "en un any han de passar moltes coses i la ciutadania perpetuenca no en pot quedar al marge. Des d’ERC Santa Perpètua de Mogoda treballarem incansablement per assolir la República Catalana”.

Eduardo Reyes va explicar la feina feta al Parlament i va declarar que "fa tres anys, jo mai m'hagués imaginat fent política al Parlament. Molta gent m'ho va demanar i treballo molt per un futur millor" i va afegir que "sóc espanyol amb molta honra. Però català amb honor i vull decidir el futur del meu país com qualsevol persona. Tenim el dret a decidir sobre el nostre futur ".

L’acte, segons informa ERC en un comunicat, va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de persones que van poder gaudir de la música en directe del grup The Modern Walking que va tancar l’acte.


Foto: El diputat Eduardo Reyes durant la seva intervenció en el dinar d'ERC / ERC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política