hola

El Partit Popular ha demanat a l'Ajuntament de Santa Perpètua que instal·li una banda rugosa o una plataforma elevada al carrer de Sant Isidre a l'alçada del carrer d'Anselm Clavé.

Segons la formació ha observat que "una majoria de conductors se salten la senyalització en vermell del semàfor situat al carrer de Sant Isidre cantonada amb Anselm Clavé en el període comprès entre les 06:00 i les 08:00 hores". El PP  considera que "és una mesura que seria positiva per a la regulació viària" i  "pensant en preservar les persones que creuen el carrer en aquesta zona". La formació assegura que la instal·lació d'aquests reductors de velocitat "evitaran  algun mal major qualsevol dia".

El PP assenyala que "comprenem que en el transcurs del dia a dia molts conductors efectuen la seva entrada en aquest període de temps per arribar als seus llocs de treball i vivim en una societat on les presses estan a l'ordre del dia en gairebé tot però no per això hem de passar per alt les normes regulades per a tots ni posar en perill la integritat d'una tercera persona més en un moment que les condicions de visibilitat no són encara òptimes".


Foto: Carrer de Sant Isidre a l'alçada del carrer d'Ansel Clavé on el PP proposa mesures de reducció de velocitat / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política