hola

Visita del delegat del Govern

El delegat del govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha realitzat aquest matí una visita institucional a Santa Perpètua de Mogoda on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Isabel Garcia i altres membres del consistori.

Escobar s'ha interessat pels diferents projectes que reclama l'Ajuntament de Santa Perpètua com l’Estació Intermodal de Mercaderies de la Llagosta, la connexió de les línies R3 i R8 i l'estació central a la Granja Soldevila, l'escola-institut Els Aigüerols i el pla d'usos del Castell de Can Taió amb l'objectiu d'acollir un Centre de Recursos per a Discapacitats, entre d'altres.

Escobar ha explicat que ha visitat Santa Perpètua per fer un seguiment dels projectes i necessitats de l'Ajuntament i que la delegació del Govern serà el canal entre les demandes del municipi i el Govern de la Generalitat. El delegat ha manifestat que la reunió ha estat de les més profitoses del prop del centenar que ha realitzat fins ara i ha destacat que Santa Perpètua "és una ciutat que ha dedicat molts esforços en la protecció de les persones durant aquests anys de crisi econòmica així com en la formació". A més, també ha valorat la visió del territori i la seva preocupació de com quedarà la Central Intermodal de la Llagosta. Escobar s'ha compromès a realitzat un seguiment acurat de les reivindicacions de Santa Perpètua i posar-les a les taules de les diferents conselleries que en funció del seu pressupost i prioritats decidirà sobre les actuacions.

Després de compartir els diferents projectes del consistori així com les demandes, el delegat ha signat el llibre d’honor i, acompanyat per l’alcaldessa, i els regidors d'Urbanisme, Joan Alcàntara i d'Educació, Antonio Egea, han fet un recorregut per la Granja Soldevila, el Centre de Desenvolupament Local i el CREVE (Centre de Recursos del Vehicle Elèctric.


Foto: El delegat del govern amb la delegació municipal davant del CREVE / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política