hola

Manuel Ruiz ha estat reelegit Primer Secretari del PSC de Santa Perpètua que ha renovat la seva direcció i ha escollit la nova Comissió Executiva per unanimitat dels assistents a l'assemblea, segons ha informat el partit en un comunicat.

El PSC local torna a estar encapçalat per Manuel Ruiz, exalcalde del municipi, com a Primer Secretari. Ruiz ha destacat que "aquest equip segueix la línea de l'anterior etapa, combinant el coneixement, l'experiència i, el més important, l'actitud constructiva i positiva".

A més de Manuel Ruiz, la Comissió Executiva està integrada pels regidors socialistes Olga Valenzuela, com a secretària d'Organització i Finances; Antonio Egea, responsable de Política Municipal; i José Antonio Herrera a les secretaries de Formació i Joventut. L'equip també està format per Víctor Rodríguez, a les secretaries d'Innovació i Comunicació; Joan Martínez, responsable d'Entitats i Benestar Social; Pere García a Política Municipal i Eulogio Rejón a Dinamització.

Un dels principals reptes de la nova Executiva, segons explica el Primer Secretari, és "transformar l'agrupació en un espai dinàmic i obert a la ciutadania, on debatre temes d'actualitat i d'interès per a tota la ciutadania". "A més -destaca- hem de promoure més la participació de la militància i fer trasllat de tota l'acció que estem fent al govern municipal".

La nova Comissió Executiva convida a participar als veïns i veïnes del municipi que se sentin identificats amb els valors socialistes. "Coneixem els problemes reals de la gent de Santa Perpètua, i per això volem trobar solucions entre tots i totes, aconseguint que més veïns facin seu el nostre projecte social", conclou Manuel Ruiz.


Foto: Nova executiva del PSC de Santa Perpètua / PSC 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política