hola

L'Equip de Govern va celebrar una trobada el divendres 14 de juliol amb l’objectiu de realitzar una valoració en l’equador del mandat municipal 2015-2019. A la jornada hi van participar els regidors i regidores que formen part del Govern Local (ICV-E/PSC), els directors/es d’àrea, el gerent de l’empresa pública Mogoda Serveis i els assessors d’alcaldia.


L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va expressar la seva satisfacció perquè el 80% de les accions que formen part del Pla de Mandat del Govern Local estan realitzades o en marxa. El Pla de Mandat suposa el compromís del govern amb la ciutadania per al període 2015-2019. “La valoració que fem com a govern d’aquests dos anys de mandat és positiva. Som un govern cohesionat i amb un model de ciutat per a Santa Perpètua que s’està desenvolupant a bon ritme”, ha declarat l’alcaldessa. Per la seva banda, el tinent d’alcaldia, regidor d’Educació, mobilitat i transport, i portaveu del grup municipal del PSC, Antonio Egea, ha destacat que “del repàs realitzat per cada regidoria es desprèn que s’ha fet molta feina, fins i tot més enllà de les mesures contemplades al Pla de Mandat”.

El govern local conclou que l’acció política del govern gira a l’entorn de les prioritats marcades a l’inici del mandat: l’atenció a les persones i a les famílies que més estan patint els efectes de la crisi econòmica; l’impuls de tot allò relacionat amb la promoció econòmica de la ciutat i la formació de la ciutadania; i el bon govern, amb una gestió dels recursos públics acurada, responsable i transparent. Tant Isabel Garcia com Antonio Egea han coincidit en destacar que “aquest equip de govern treballa en comú, amb ganes i molta il·lusió al servei de la ciutadania i desenvolupant un projecte de ciutat compartit per una majoria molt àmplia”.


Foto: Membres de l’Equip de Govern, directors d'àrea i assessors / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política