hola

La Corporació Local es reuneix avui en ple per debatre i aprovar l'ordre del dia de la sessió ordinària del mes de setembre. El Ple s'havia de celebrar el dia 27 però amb les circumstàncies que concorrien en les dates prèvies a l'1 d'octubre es va decidir ajornar la sessió fins avui.

L'ordre del dia del Ple consta de deu punts on destaca l'adhesió al Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses per a l’Energia i el Clima. Els municipis adherits al Pacte es comprometen a executar accions per assolir reduccions d’emissions de gasos d’efecte hivernacle de com a mínim el 40% a l’any 2030. Així mateix, la Corporació te previst adherir-se a la Red de Ciudades por la Bicicleta. Es una associació formada per entitats locals que té per objecte la generació d’una dinàmica entre ciutats espanyoles amb el fi de facilitar fer més segura i desenvolupar la circulació dels ciclistes, especialment al medi urbà.

El Ple també té previst aprovar el Compte General 2016. D'altra banda, la Corporació declararà d'especial interès i utilitat municipal l'execució de les obres consistents en reconstrucció del mur perimetral esquerdat a l’Escola Santiga ubicat a l’Avinguda Sabadell, 3 . El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha realitza aquest estiu aquesta actuació. Aquesta declaració suposa gaudir de l'exempció i bonificacions de les taxes i impost sobre la construcció que marca la legislació.

També està previst aprovar dues proposicions :una a petició de la Plataforma en defensa de la Sanitat del Baix Vallès, sobre l’avantprojecte de Llei de Formes de Gestió de l’Assistència Sanitària a Catalunya i una altre per reclamar a l'Estat més recursos contra la violència de gènere.

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua començarà a les set de la tarda i serà retransmès en directe per Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM i online a través de la seva pàgina web radio.staperpetua.org.


Foto: Sala de Plens / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política