hola

El PSC ha explicat en un comunicat que ERC no té cap argument municipal per demanar el trencament del govern de Santa Perpètua.

El grup municipal socialista assenyala que "els republicans no han donat ni un sol argument de caràcter municipal que justifiqui aquesta petició. No parlen de mala gestió municipal, ni de problemes en el govern, ni tan sols de mala relació entre els socis. L'únic argument que tenen és la independència i que els socialistes no ens sumem als seus posicionaments independentistes".

En aquest sentit, des del Grup Municipal del PSC s'afirma que en tot aquest temps, els socialistes tant a Madrid com a Catalunya, "ens hem oposat fermament a la declaració d'independència perquè, tal i com malauradament s'ha demostrat, suposa un greu problema per a la nostra economia, la nostra convivència i el nostre autogovern". El grup municipal diu que "estem veient com les grans empreses i els bancs marxen, com les famílies i els amics es divideixen i com estem perdent recursos econòmics que han provocat que la Generalitat hagi deixat de banda l'atenció a les persones. I això no ho podem permetre".

Tornada a la legalitat

El PSC explica que des del passat 6 i 7 de setembre, els grups independentistes del Parlament "es van situar fora de la legalitat, vulnerant el reglament del Parlament, la Constitució i l'Estatut d'Autonomia. Des de llavors, van suspendre l'activitat parlamentària i només la van reprendre per declarar una independència que no reconeix cap organisme internacional". "I a tot això -afegeixen- els i les socialistes li diem saltar-se les normes i la legalitat". El grup informa que tota aquesta situació ha provocat que el Govern de l'Estat hagi aplicat l'article 155 de la Constitució, "fet que nosaltres tampoc volíem, però que ha sigut necessari per redreçar la situació".

Amb la convocatòria de les eleccions autonòmiques, des del PSC "esperem que retornin la situació a la normalitat dins l'estat de dret i que permetin començar un diàleg necessari per repensar l'encaix de Catalunya dins d'Espanya, la reforma de la Constitució i la millora de l'autogovern".

El grup municipal conclou que "desitgem que en aquest punt ens tornem a retrobar tots els partits polítics" i afegeix que "hem de recuperar la serenor i el diàleg. Ja n'hi ha prou d'enfrontaments!".


Foto: Grup municipal socialista en el darrer ple d'octubre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política