hola

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Santa Perpètua organitza aquesta tarda un acte per recordar que avui fa un mes que van entrar a presó el perpetuenc i president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el president de l'ANC, Jordi Sànchez. Sota el lema Un mes sense ells, el CDR convoca la ciutadania perpetuenca a les set de la tarda al parc dels Països Catalans.

La idea és fer un recorregut des d'aquest espai i fins a la plaça de la Vila. L'organització demana que els assistents portin espelmes.

Cuixart i Sànchez van ser empresonats per ordre de l'Audiència Nacional el 16 d'octubre acusats de sedició i de ser els principals promotors i directors de les protestes del 20 i 21 de setembre especialment la de la Conselleria d'Economia durant els registres de la Guàrdia Civil.
La família del perpetuenc Jordi Cuixart ha rebut durant aquest mes de privació de llibertat el suport de moltes entitats locals, formacions polítiques i ciutadania en diversos actes. Des del 23 d'octubre hi ha penjades en el campanar de l'església un gran llaç groc i la frase Llibertat Jordis que romandrà fins que la justícia no els excarceri, segons va anunciar la CDR.
Un mes sense ells és el lema de la manifestació convocada aquesta tarda pel CDR per reclamar la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez quan es compleix un mes de la seva entrada a la presó de Soto del Real.

Botifarrada per la República

D'altra banda, el Comitè de Defensa de la República de Santa Perpètua organitza una Botifarrada per la República!!! aquest diumenge 19 de novembre. El programa festiu i reivindicatiu començarà a les 13 hores al parc Municipal amb activitats infantils. Cap a les 14 hores, s’ha programat el dinar a base de botifarra, tot i que també hi haurà opció vegana. I acabat el dinar, a les 15h està anunciada una ponència i posterior col·loqui. El preu dels tiquets del dinar és de set euros i es poden adquirir anticipadament als establiments Cal Rellotger i al Restaurant Can Perico.


Foto: Una de les manifestacions convocades pel CDR / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política