hola

El passat dissabte 16 de desembre ICV de Santa Perpètua va celebrar el tradicional Sopar de Nadal al Centre Cívic El Vapor. Un centenar de militants i simpatitzant es van trobar per celebrar les festes, però en aquesta ocasió en el marc de la campanya electoral per escollir el nou Parlament de Catalunya,segons ha informat la formació en un comunicat.

L'acte va comptar amb l'assistència de Marta Ribas, coordinadora nacional d’ICV i candidata n.4 de Catalunya en Comú-Podem per Barcelona.

La presentació de l’acte polític va anar a càrrec d’Isabel Garcia, coordinadora local d’ICV i alcaldessa de Santa Perpètua. Isabel Garcia va afirmar que “aquesta campanya no es dona en circumstàncies normals i alhora són de vital importància per sortir del bucle en el que viu Catalunya des de fa massa temps. Necessitem tancar aquesta etapa tant convulsa i necessitem que el resultat de les eleccions trenqui amb els blocs enfrontats. Ni les vies unilaterals, ni el 155 resoldran els problemes de Catalunya”. Va al·ludir al lema electoral de campanya 'Tenim molt en comú' per assenyalar que Catalunya en Comú- Podem coincideix amb la majoria social que vol sortir de l’actual situació, remarcant que aquest espai polític serà decisiu el 21D.  "Tenim la clau per promoure un govern progressista que trenqui amb els blocs enfrontats; per situar les polítiques socials en el centre de l’acció política, oblidades durant masses anys; i per recuperar les institucions catalanes, avui intervingudes, recuperar i fer avançar l’autogovern de Catalunya amb àmplies majories socials. I tenim la clau per recuperar la il·lusió en un projecte de país al servei de tota la seva gent. Per això, el nostre vot és el vot de l’esperança”.

Per la seva banda, la candidata Marta Ribas va assenyalar que “a Catalunya no ens convé continuar amb la política de blocs enfrontats que paralitza el país i no ofereix un projecte de futur compartit per amplies majories socials. En aquestes eleccions només hi ha dos vots: el vot de la venjança, el vot en contra de l’altre, i el vot de l’esperança. I el vot de l’esperança és avui el vot a Catalunya en Comú-Podem". Ribas va afegir que "volem un govern progressista que trenqui els blocs, volem situar les polítiques socials al centre de l’acció del govern, i volem un ampli acord social per recuperar les institucions catalanes i fer avançar l’autogovern amb una agenda de negociació concreta”.


Foto: Isabel Garcia, durant la seva intervenció / ICV

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política