hola

El Ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat una proposició de suport a l'ONG Proactiva Open Arms "per la magnífica tasca que fa salvant vides de persones que cerquen refugi i protecció internacional" i de rebuig a les acusacions contra els seus membre així com la retirada dels càrrecs d'associació criminal i d'afavorir la immigració clandestina.

També per unanimitat l'Ajuntament de Santa Perpètua reconeix el dret social de la ciutadania de morir dignament i treballarà en la divulgació del Document de Voluntats Anticipades, demanarà al Parlament i a la Generalitat simplificar el tràmit del Document de Voluntats Anticipades per tal que es pugui signar davant d'un funcionari municipal.

La proposta de denuncia de l'incompliment del Pacte d'Estat en matèria de Violència de Gènere en el Projecte de Pressupostos de l'Estat 2018 i de reclamació de la partida pressupostària compromesa per a les administracions locals destinada a la lluita contra la violència masclista i les polítiques d'igualtat va ser aprovada amb l'abstenció dels regidors de C's. I amb l'abstenció d'ERC-MES es va aprovar una altra de suport a la implementació de la Renda Garantida de Ciutadania.

Els regidors d'ERC-MES i CUP van recordar en les seves intervencions els "presos polítics" pels quals van demanar la seva llibertat. Aquest Ple també és notícia perquè es va estrenar la retransmissió amb vídeo a través del facebook de Ràdio Santa Perpètua.


Foto: El Ple va aprovar quatre proposicions / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política