hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua ha modificat el cartipàs municipal i assumirà la regidoria de Recursos Humans, fins ara delegada al tinent d'alcalde Albert Ortiz. Isabel Garcia ha delegat en Ortiz la regidoria de Comunicació, que ha ocupat l'alcaldessa durant aquest mandat.

Aquests canvis figuren en l'ordre del dia de la sessió plenària del mes de maig que se celebra avui dijous a la Sala de Plens a partir de les set de la tarda. Un total de nou punts i cinc proposicions es debatran al Ple.

Durant la sessió s'aprovarà crear els llocs de treball de personal eventual amb caràcter directiu de Directora del Servei de Recursos Humans i de Director de l’Àrea de Presidència i Desenvolupament Local.

D'altra banda, es donarà compte del decret d'aprovació de la liquidació del pressupost i s'aprovarà una modificació de crèdit del Consorci Urbanístic Can Filuà.

Els grups municipals presenten cinc proposicions. La primera és per mostrar la solidaritat amb el professorat i tota la comunitat educativa de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca. La fiscalia investiga a alguns professors d'aquest centre acusats de realitzar comentaris vexatoris cap a alumnes fills de guàrdies civils.

La segona proposició es per posicionar-se en contra de la suspensió de la Llei d’Universalització de l’Assistència Sanitària. També es reclama la modificació de la Llei d'hisendes Locals per poder delimitar normativament la situació d’habitatge desocupat i perquè els Ajuntaments puguin regular bonificacions potestatives.

Les dues darreres són per condemnar l’ús injustificat i indiscriminat de la força per part de l’Exercit Israelià contra manifestants palestins a la Marxa del Retorn i reclamar la prorroga de la Xarxa d’Impulsors als municipis de la Garantia Juvenil.


Foto: Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política