hola

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Santa Perpètua, diverses formacions polítiques i entitats locals organitzen un acte demà dissabte 16 de juny al parc Municipal coincidint amb els vuit mesos de l’empresonament del perpetuenc i president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l’expresident de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ACN), Jordi Sànchez.


L’activitat es desenvoluparà sota el lema Llibertat Presos Polítics - Acte Unitari Contra la Repressió. A les 12 hores, s’han programat parlaments de l’exsecretari general de Podem Catalunya i membre de Som Alternativa, Albano Dante; de la periodista de Diario 16 Beatriz Talegón; i de la diputada d’ERC Jenn Díaz.

A les 14 hores, tindrà lloc un dinar de germanor. L’organització prepararà una arrossada popular. La venda de tiquets anticipats es poden adquirir a un preu de 8 euros (i 6 euros per als infants) al establiments Griñan (Rambla 24), Can Perico (Prat de la Riba 23), Carlin Avinguda de l’Onze de Setembre 28) i Cal Rellotger (avinguda de Barcelona 2). Després del dinar, sobre les 16 hores, intervindrà l’exjutge i advocat Elpidio José Silva.

L'acte coincideix amb el dia de les eleccions a la presidència d'Òmnium Cultural per a la qual l'única candidatura és la de l’actual president, Jordi Cuixart. El procés implica també la renovació de la junta directiva. L’Assemblea General se celebrarà a Barcelona. Abans s'ha pogut votar telemàticament i també presencialment. La candidatura del perpetuenc Jordi Cuixart compta amb la presència de gran part de l’actual Junta. Es reforça el paper de Marcel Mauri De los Rios que passa a ser vicepresident primer i portaveu. Marina Llansana i Joan Vallvé ocuparan les altres dues vicepresidències de l’entitat.

Foto: Acte Cultura contra la repressió d'Òmnium Cultural, a Santa Perpètua / Manel Cuesta

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política