hola

El Centre Cívic El Vapor va acollir el dijous 5 de juliol l’assemblea de constitució d’El Comú de Santa Perpètua de Mogoda convocada per la direcció nacional de Catalunya en Comú. El membre de l’Executiva nacional del partit polític, Jordi Manils, va assistir com a federatari.


L’assemblea era un requisit previ i necessari per a la constitució de l’organització local de Catalunya en Comú. El Comú de Santa Perpètua va ratificar la composició del Grup Motor proposat (Isabel Garcia, Albert Ortiz, Jaume Garcia, Sergi Hernández, Tamar Zamora, Pepe Sánchez, Ana Bajo, Marçal Solà, Sandra Gómez, Carmen Aguirre) amb l’ampliació de dos nous membres més (Javier Fandós i Ana Madroñal). D’aquesta manera el Grup Promotor compta amb les aportacions dels afiliats a ICV i EUiA. Les dues primeres responsabilitats locals van recaure en Isabel Garcia com a coordinadora i en Sergi Hernández com a responsable d’organització.

Isabel Garcia, la nova coordinadora d’El Comú de Santa Perpètua va declarar que “em fa molta il·lusió iniciar aquesta nova etapa i fer créixer Catalunya en Comú a Santa Perpètua. Volem sumar a moltes més persones al projecte local, amb idees i projectes que ens permetin presentar la millor candidatura electoral, el millor programa i guanyar les eleccions municipals al 2019 per continuar millorant”.

En les properes setmanes es decidiran les altres responsabilitats polítiques de la formació. El Grup Motor escollit liderarà el nou partit local fins la celebració de les properes eleccions municipals de 2019 i serà, per tant, l’encarregat de posar en marxa els procediments per escollir la candidatura municipal i el programa electoral que presentarà a la ciutadania.


Foto: Assemblea de constitució d’El Comú de Santa Perpètua / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política