hola

Ciudadanos Santa Perpetua ha presentat a través del seu grup parlamentari en el Parlament de Catalunya una sèrie de preguntes adreçades al Govern de la Generalitat relacionades amb els habitatges del carrer de la Teixidora del barri de Can Filuà.

Juan Albalat, portaveu de la formació ha afirmat que "l'equip de govern municipal pretén eludir la seva pròpia responsabilitat presentant al Ple una moció però no oblidem que han governat ells mateixos des de 1979, exceptuant la legislatura 2007 - 2011". El regidor manifesta que "s'ha venut sòl públic a un promotor privat en lloc de mantenir la titularitat pública i ara es lamenten d'una situació que ells mateixos han creat" i afegeix que "per acabar amb l'especulació el primer és que la pròpia administració no especuli ''. 
Entre d'altres qüestions, Ciutadans pregunta al Govern per la titularitat original dels terrenys on s'ubica l'edifici, a quina administració pertanyia o quin control ha portat la Generalitat sobre el compliment de la legalitat i funció social de l'edifici.


Foto: Els regidors i un diputat de CS en el Registre del Parlament / Cs Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política