hola

Esquerra Republicana de Catalunya va presentar el dilluns 4 de març en roda de premsa la coalició amb la qual concorrerà a les properes eleccions municipals. La candidatura, sota el nom d'ERC-ARA Acord Municipal, inclou les formacions Moviment d'Esquerres (MES), Som Alternativa i Jovent Republicà.

La coalició va presentar també els seus candidats Joan Bausili, per MES; Maika López, per Som Alternativa i Naara Fernàndez per Jovent Republicà.

El president de la secció local d'ERC, Jordi Vinyals, va qualificar la coalició de "suma entre forces" que treballen en una mateixa manera de fer i va manifestar que la candidatura ERC-ARA Acord Municipal és plural i oberta perquè per treballar pel municipi "no importa d'on vens, com et dius ni què fas".

A les darreres eleccions municipals, ERC ja va fer coalició amb Moviment d'Esquerres. El coordinador de MES al Vallès Occidental, Josep Serra, es referia a aquest acord com pont entre alternatives d'esquerres i forces sobiranistes i definia la candidatura com al suma d'esforços amb l'objectiu de fer programes progressistes i reals basats en els valors dels socialisme i el republicanisme. Pel que fa a la suma a la coalició de Som Alternativa el president d'Esquerra, Jordi Vinyals, explicava que la voluntat és aplegar altra gent amb diferent tarannà i maneres de fer per tal d'ampliar visions i sumar noves aportacions. En aquest sentit el membre de l'executiva nacional de Som Alternativa, Paulino Garcia indicava que «per pinya a nivell municipal i autonòmic és important per treballar en una mateixa direcció».

Jovent Republicà també s'hi ha sumat a la candidatura d'ERC per a les properes eleccions. El seu portaveu, Sergi Garcia, indicava que el moviment al qual represente vol un municipi de futur on el jovent vol participar a les accions del municipi i treballar per una Santa Perpètua plena de feminisme i en contra de l'homofòbia i el racisme, entre d'altres.


Foto: Els candidats de la coalició ERC-ARA Acord Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política