hola

El PSC de Santa Perpètua està treballant en una Proposta de Ciutat centrada en la millora dels barris de la ciutat, segons ha informat en un comunicat. Pere Garcia, candidat a l'alcaldia, destaca que "les aportacions recollides de la ciutadania es centren, principalment, en la millora de l'espai públic als barris, fent especial incidència en la neteja i l'arranjament dels carrers".


A partir del gairebé centenar de propostes recollides de la ciutadania, des del PSC s'està elaborant un mapa de ciutat on situar-les i agrupar-les per temàtiques, tot i que com ha explicat el candidat socialista, la millora dels carrers i la seva neteja centren la majoria d'aportacions. Pere Garcia ha afirmat que "farem especial incidència en la millora dels barris de la ciutat. Cal seguir treballant per construir una ciutat on tots els veïns i veïnes siguem els protagonistes, per això cal que cada barri estigui en les millors condicions per garantir la convivència" i afegeix “perquè no són iguals les necessitats de la Creueta o de Can Taió, o la realitat de Can Folguera, La Florida, Mas Costa o Centre Vila". Cal treballar amb prioritats diferents a cada barri”.

Pere Garcia afegeix que "encara seguirem recollint aportacions ciutadanes perquè aquestes propostes són les que construeixen el nostre projecte de futur". L’alcaldable socialista explica que durant les properes setmanes es començaran a fer públiques les diferents propostes que "els i les socialistes estem ultimant per seguir fent Santa Perpètua millor".


Foto: Pere Garcia / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política