hola

Demà dissabte es constituirà el nou Ajuntament de Santa Perpètua sorgit de les eleccions del 26 de maig. El ple constituent començarà a les 12 del migdia a la Sala de Plens i investirà Isabel Garcia novament alcaldessa de Santa Perpètua

La nova Corporació es constituirà durant una sessió plenària extraordinària que estarà presidida per la Mesa d’Edat, que formaran Joan Albalat, de C’s, com a edil més gran, i Naara Fernández, d’ERC, com a regidora més jove del nou Ple. Després de la presa de possessió de l’acta per part dels 21 edils, cada formació prendrà la paraula. Per finalitzar, tindrà lloc la votació i la proclamació de la nova Alcaldia.

La nova Corporació està formada per nou regidors de Santa Perpètua en Comú (Isabel Garcia, Adelino Macías, Jordi Navarro, Sandra Gómez, Julio Pérez, Marçal Solà, Ana Bajo, Neus Garcia i Sergi Hernández), cinc d'ERC (Pol Altayó, Montserrat Vinyallonga, Jordi Umbert, Naara Fernández i Albert Bonàs), quatre del PSC (Pere García, Olga Valenzuela, Antonio Egea i Joan Martínez) i tres de C's (Joan Albalat, Juan José Suárez i Kevin Romero).

El nou Ajuntament tindrà sis cares noves en relació al mandat que finalitza demà. Els nous edils seran Adelino Macías i Jordi Navarro, de SPM En Comú; Naara Fernández, d’ERC; Pere García i Joan Martínez, del PSC; i Kevin Romero, de C’s. Els sis regidors que no continuen són Joan Alcántara, Albert Ortiz i Carmen Aguirre, d’ICV; José Antonio Herrera, del PSC; Salvador Alemany, de la CUP, formació que perdrà la representació al nou Consistori; i Francesc Rodríguez, de la PCCA, candidat i partit que, després de vint anys al Consistori, no han concorregut als darrers comicis municipals.

L’Ajuntament de Santa Perpètua compta amb un total de 21 regidors des de l’any 2007, quan el municipi va superar els 20.000 habitants. Només set de les edils de la nova Corporació són dones, el mateix nombre que al Ple sortint. L’alcaldessa en funcions, Isabel Garcia, és l’edil que porta més anys a la Corporació, des de l’any 1995, seguida de Neus Garcia, regidora des de 2003, i Antonio Egea, des de 2007.

La llista encapçalada per Isabel Garcia ha estat la més votada en aquestes eleccions municipals 2019, amb un total de 3.951 vots. Ahir es va anunciar el pacte de govern entre Santa Perpètua en Comú i PSC que serà suficient per investir novament Isabel Garcia alcaldessa de Santa Perpètua en en ple de demà.

La sessió començarà a les 12 del migdia i es podrà seguir en directe a través de Ràdio Santa Perpètua, el seu web i el seu facebook.


Foto: Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política