hola

SPSolidària fa una darrera crida a la recerca de famílies voluntàries per acollir un infant refugiat dels campaments sahrauís aquest estiu.

Aquest és un dels projectes que durà a terme aquest 2019. L'altre, que espera poder endegar a l'octubre amb subvenció de l'Ajuntament de Santa Perpètua i del Fons Català de Cooperació, és la construcció d'un Centre materno-infantil als campaments sahrauís. Un dels objectius de SPSolidària en el segon semestre és començar a treballar amb la Taula Catalana de Codesenvolupament. Aquesta entitat de segon nivell ha escollit l'ONGD local com a nucli formador en la zona del Vallès Occidental i Oriental i Maresme. la tasca de SPSolidària serà formar a entitats de migrants o mixtes perquè puguin fer projectes de codesenvolupament i les acompanyarà durant l'execució dels mateixos.

Aquests punts es van tractar a l'assemblea anual de socis de SPSolidària que es va celebrar el 14 de juny i que va aprovar les memòries econòmica i d'activitats i la junta directiva que no ha patit canvis respecte a la de 2018. Lídia Aymerich continua sent la presidenta de l'entitat.

L'any 2018 SPSolidària va gestionar 58.570 euros en projectes de cooperació. Va tancar el projecte de cooperativa agrícola de dones Sompou a Tachott Berane (Mauritània) amb el transport d'un tractor; la quarta i última fase de les escoles d'Artemou (Mauritània); una edició més del projecte Vacances en Pau amb els infants refugiats sahrauís; i el d'abastament d'aigua als horts de Bouanzé i Tachott Berane amb la instal·lació de molins de vent per a la seva extracció.

La presidenta de SPSolidària, Lídia Aymerich, ha subratllat que l'entitat està formada per personal voluntari cent per cent i que la vintena de persones actives han fet un treball amb molt bons resultats. Aymerich ha fet una última crida a famílies perpetuenques que vulguin acollir un infant sahrauí aquest estiu.

SPSolidària ha aprovat la continuïtat de la junta i les memòries de 2018 que es poden consultar a l'apartat de transparència de la seva pàgina web spsolidaria.org.


Foto: Junta de SPSolidària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]