hola

Aquest dilluns 1 de juliol comença la programació de la Regidoria de Joventut, Més Estiu. Les activitats previstes són molt diverses i de caire lúdic i d’oci alternatiu i estan adreçades a joves d’entre 12 i 16 anys. Segons expliquen des del departament municipal, la programació compta enguany amb més inscrits, un 30% més. S’han inscrit un total de 106 joves. A més, s’han esgotat les places de gairebé totes les activitats programades.

El Més Estiu està adreçat a joves nascuts entre els anys 2003 i 2007. La programació consta de diverses activitats, tallers, música, espais de lleure, piscina i excursions a la platja, Port Aventura, i al Bosc Tancat, entre d’altres. El calendari d’activitats s’iniciarà el dilluns 1 de juliol a les 10 hores amb un espai de deures. El programa es tancarà amb una pijama party consistent en dormir a La Promotora la nit de dimecres 17 a dijous 18 de juliol i un esmorzar. Podran participar tothom que hagi participat en alguna activitat de la programació Més Estiu.

El Més Estiu ofereix una sèrie d'activitats als joves que no volen fer el campus esportiu perquè tenen altres inquietuds. Les novetats d'aquesta edició són master class de tres hores de durada de rap, de ball urbà, de defensa personal, de fotografia, de guitarra i de dj perquè els joves interessats puguin fer un tastet d'aquestes temàtiques i un taller sobre sexualitat. La graella la fan els tècnics de la Regidoria de Joventut tenint en compte les diferents sensibilitats que detecten entre els usuaris al llarg de la temporada.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha recordat que l'objectiu del Més estiu és aconseguir oferir una sèrie d'activitats a adolescents i joves que els siguin interessants i vulguin fer durant el juliol en diferents horaris.

Aquest any ha estat rècord de participació ja que ha augmentat en un 30% en aquelles activitats que requereixen inscripció. Solà ha destacat que aquests més de cent joves inscrits són la prova que s'encerta amb l'oferta del Més estiu. El regidor de Joventut ha informat que les activitats que precisen d'inscripció estan plenes, però ha animat al jovent a preguntar per les que es poden fer lliurement.


Foto: Participants a la sortida al Bosc Tancat de l'any passat / Joventut




0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]