hola

Les obres de reparació de la cornisa de l’Escola Bernat de Mogoda s’iniciaran els propers dies, segons va informar el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Occidental, Jesús Viñas, a l’Ajuntament de Santa Perpètua durant la seva visita al municipi dilluns 8 de juliol.

El representant del Departament es va reunir a la Casa de la Vila amb el regidor d’Educació, Pere García, la regidora de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Olga Valenzuela, la directora del Bernat de Mogoda, Mariola Fernández, i el president de l’AMPA del centre, Pedro Téllez, a més de personal tècnic municipal.

Viñas va detallar que el projecte de reparació de la cornisa consta d’un pressupost de 90.000 euros i s’executarà en dues fases per tal de poder iniciar els treballs el més aviat possible. Així, una primera, que s’ha adjudicat aquesta setmana i començarà els propers dies, consistirà en la reparació de la part frontal de l’edifici i la cornisa lateral que va caure, a més dels pilars d’aquesta zona. El director dels Serveis Territorials va assegurar que la segona fase, que completaria la cornisa de tot l’edifici i els pilars restants així com les canals, s’iniciaria en finalitzar la primera i que, en tot cas, les obres acabarien a finals d’any.

L’Ajuntament va incidir en la necessitat d’aquestes obres i en el fet que la segona fase s’iniciï immediatament acabi la primera i va insistir i reiterar en la importància que Ensenyament executés una tercera fase d’obres que incloguessin la reparació i substitució d’una sèrie d’elements de l’edifici que no estan en estat òptim com ara algunes finestres.

Durant la trobada, Viñas també va reconèixer la necessitat de la remodelació del parvulari del centre i va convocar a partir del setembre a l’equip directiu, AMPA i Ajuntament a seure i decidir les necessitats i usos.


Foto: Al centre es va realitzar una actuació d'urgència a la cornisa per evitar nous despreniments / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]