hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat que ja es troba a punt el dispositiu de seguretat per la Festa Major del municipi d’aquest any, que s'inicia aquesta tarda.

Durant els darrers mesos, el cos municipal i Protecció Civil, juntament amb els serveis municipals implicats en l’organització de l’esdeveniment, han mantingut diverses reunions de coordinació per garantir la seguretat dels actes. També s’han mantingut reunions amb el Cos de Mossos d’Esquadra.

La Policia ha informat que aquest any continuarà treballant en la prevenció de la venda i el consum d’alcohol per part de menors, es reforçarà la seguretat en els 'Deskoncerts’ i es faran controls en els accessos i sortides del municipi. Igualment es continuarà aplicant el ‘Protocol contra agressions sexistes en l’àmbit de l’oci nocturn’.

Per altra banda, Protecció Civil també col·laborarà per garantir la seguretat dels diferents actes del programa com ara el Correfoc, la Cursa de Festa Major, la Marxa en bicicleta o el Castell de focs, entre d’altres esdeveniments.

Tall al trànsit de la Rotonda del Miró

La Policia també ha informat que com als darrers anys, es tallaran al trànsit els accessos a la Rotonda del Miró, a la confluència de l'avinguda de l'Onze de Setembre amb el passeig de la Florida entre les sis de la tarda i les tres de la matinada, aproximadament. L'objectiu és augmentar la seguretat a la zona i facilitar l'accés a la Fira el parc Central, segons ha informat el cos municipal.

La Policia Local també ha fet una crida a la població a gaudir de les Festes amb civisme i respecte envers les altres persones i recorda que, per atendre serveis urgents, està a disposició de la ciutadania a través del telèfon 93 560 55 55.

 


Foto: Rotonda del Miró / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]