hola

Les obres de la primera fase de reparació de les cornises de l’Escola Bernat de Mogoda segueixen el calendari previst i finalitzaran els propers dies, abans de l’inici del nou curs escolar, segons van comprovar el regidor d’Educació, Pere García, i la directora de l’Àrea del Territori, Teresa Mira, durant una visita recent a les obres.

Els treballs, que executa la Generalitat, es van iniciar al juliol i s’han centrat en la cornisa i els pilars de les façanes sud i est del col·legi, després dels despreniments patits el mes de maig durant una festa escolar. Un cop finalitzades les obres, que tenen un pressupost de 90.000 euros, restarà una segona fase que haurà de completar tota la cornisa i els pilars restants així com les canalitzacions. El Consistori ha insistit en la necessitat d’iniciar-les immediatament i ha reiterat la importància d’una tercera fase que inclogui la reparació i substitució d’altres elements de l’edifici que no estan en estat òptim.

Durant aquest estiu, les Brigades municipals han pintat l’Escola Els Aigüerols. També s’han realitzat altres actuacions de manteniment i posada a punt de totes les escoles i centres educatius públics del municipi, aprofitant les vacances escolars, per tal de posar-los a punt de cara al nou curs escolar.

D’altra banda, també s’han iniciat les obres de substitució de les finestres de l’Escola Bressol Municipal Els Pins, amb un pressupost de 41.000 euros.


Foto: Treballs de reparació de la coberta de l'Escola Bernat de Mogoda / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]