hola

Aquest divendres 6 de setembre han iniciat el curs 2019-2020 les escoles bressol municipals. Un total de 268 infants d'entre zero i tres anys van començar divendres el període d'adaptació en els tres centres públics: Can Folguera, Els Pins i L'Espiga. En total, aquest nou curs hi haurà tres grups de lactants, vuit d’1-2 anys i set de 2-3 anys.

L’Ajuntament va decidir al mes de juliol l’obertura de dues aules al servei municipal d’escola bressol, una més de la que en un inici s’havia plantejat. Així, aquest nou curs escolar a les bressol s’inicia amb una aula més d’1 any a l’EBM Els Pins, com ja estava anunciat, i una altra més, també d’1 any a l’EBM Can Folguera.

La Regidoria d’Educació ha explicat que “s’ha valorat necessari que es puguin deixar vacants a tots els nivells, per tal de poder atendre les sol·licituds que puguin anar arribant durant el curs, especialment per als lactants, que com que han nascut el mateix any 2019, hi ha la possibilitat que puguin demanar plaça al llarg del curs”.

Per al curs 2019-2020 es van oferir un total de 131 vacants i es van rebre, dins del termini, un total de 139 sol·licituds. Totes les sol·licituds, menys una, van ser ateses en la seva primera opció,segons va explicar la Regidoria d'Educació.

Amb l’obertura de les dues aules actualment es disposa de vacants i per tant les famílies que decideixin sol·licitar plaça poden fer-ho a la Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

Els horaris de l’escola bressol, permeten l’acollida dels infants de 8 a 8.45 hores. L’horari de matí és de 8.45 a 12 hores i a la tarda de 15 a 17 hores. Totes les escoles bressol municipals disposen de servei de cuina pròpia en l’horari de 12 a 15 hores, espai de migdia en que els infants dinen i fan la migdiada.


Foto: Aquest curs s'han obert dues noves aules / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]