hola

Un total de 161 propostes de diferents temàtiques s’han posat a disposició dels centres educatius de Santa Perpètua en el marc de la Programació Estable del curs 2019-2020 que enguany presenta 28 novetats.

Aquesta programació és fruit de la col·laboració de totes les regidories coordinades per la Regidoria d’Educació i que pretén donar suport a l’escola en la seva tasca educadora, fent possible el treball conjunt entre escola i municipi.

La Regidoria d’Igualtat presenta el major número de novetats amb onze noves propostes que pretenen reconèixer els estereotips sexistes de gènere i construir alternatives que puguin fomentar relacions més igualitàries. Solidaritat i Cooperació Internacional presenten com a novetat cinc xerrades que compten amb la col·laboració de Santa Perpètua Solidària, Asperpol i Justícia i Pau.

La Regidoria de Cultura presenta com a novetat l’activitat Natural/artificial que pretén apropar l’art contemporani als infants que visiten l’exposició. La Regidoria de Seguretat Ciutadana ofereix dues novetats: el Circuit d’habilitats i Circulació de bicicletes al carrer, i la xerrada Game Over. No te la juguis que pretén sensibilitzar als joves amb la finalitat que tinguin comportaments responsables i actituds de prudència.

Educació presenta Som com som, una maleta inclusiva per treballar la diversitat i reivindicar la diferència. Territori i Desenvolupament Local ofereix com a novetat Què pot passar si agafem el tren on pretén donar a conèixer la importància de l’obra i les oportunitats que donarà a la ciutadania la creació de l’estació davant la Granja Soldevila.

Les regidories de Joventut, Consum i Convivència i Ciutadania també presenten noves propostes en la Programació Estable.


Foto: Una de les activitats de l'EMA en el marc de la Programació Estable / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]