hola

La delegació local de l’Associació de Familiars amb Alzheimer del Vallès Occidental (AFAVO) i la Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Santa Perpètua commemoren amb diverses activitats el Dia Mundial de l'Alzheimer que se celebra aquest 21 de setembre sota el lema Evolució.

Aquest matí han instal·lat, coincidint amb el mercat setmanal dels dijous, una taula informativa sobre l'alzheimer a l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de Setembre i del carrer Garcia Nieto, on ara s'ubica el mercat.

En el marc del Dia Mundial de l'alzheimer, el 26 de setembre, a partir de les 18 hores, s'oferirà la xerrada Investigació, associació, malalts i família: Una aproximació a la malaltia d’Alhzeimer. L’activitat tindrà lloc al Centre Cívic El Vapor i participaran la doctora Guadalupe Soria, responsable de la unitat d'imatge de l'Hospital Clínic; la psicòloga Vera Noguera i un portaveu de la delegació d'AFAVO Santa Perpètua.

El 3 d'octubre al Casal d'Avis, a les 12 hores, tindrà lloc la xerrada El bon tracte en la vellesa, a càrrec de Roger Belloto, mosso d'esquadra i expert en el camp del maltractament i Vera Noguera, psicòloga d'AFAVO.

Durant el mes d'’octubre AFAVO programa la campanya Cuida el teu Cervell. La intenció és valorar l’estat de les capacitats del cervell. Es portarà a terme els dies 17, 24 i 31 d’octubre en els centres cívics El vapor, Can Folguera i la Florida, respectivament. caldrà demanar cita prèviament al telefon 649 870 600.

El lema escollit aquest any per commemorar el Dia Mundial del Alzheimer és 'Evolució', amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre les característiques d'una demència que requereix suport i atenció activa tant per aquelles persones afectades que porten una llarga trajectòria com per a les que comencen a conviure-hi.

La representant d'AFAVO Santa Perpètua, Daniela Tigani, ha explicat que el lema escollit fa referència als avenços en la medicina i que cal també reforçar l'evolució en el suport de la societat.


Foto: Taula informativa sobre l'alzheimer al mercat setmanal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]