hola

Santa Perpètua va acollir aquest diumenge la celebració del Dia de la Riera en el marc de la programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l’objectiu de donar a conèixer aquest espai natural.

Aquesta iniciativa és fruit d’un procés participatiu acollit pels ajuntaments de Caldes de Montbui, de La Llagosta, de Palau-solità i Plegamans i de Santa Perpètua de la Mogoda i impulsat per un grup de ciutadans dels quatre municipis. L’objectiu és millorar i posar en valor l’entorn fluvial de la riera.

El Camí de la Granja va acollir durant el matí diverses activitats com ara una visita virtual a la Riera, tallers de mini testos, sobre la fauna de la riera i les caixes niu així com una exposició fotogràfica amb imatges de la riera fetes per ciutadans. L’entitat Residu Zero també va participar a la jornada amb una parada on exposava alternatives als residus d’un sol ús i donava informació sobre com reduir residus.

L’activitat formava part de les activitats de la Setmana de la Mobilitat sostenible i segura. En aquest sentit, la regidora de Mobilitat i Transport, Neus Garcia, qui va visitar juntament amb els regidors de Medi Ambient, Joan Martínez; i Transició energètica, Sergi Hernández, l’activitat, manifestava la importància de commemorar aquesta setmana per difondre la necessitat de reduir els desplaçaments en vehicle privat i promocionar una mobilitat més sostenible com ara anar a peu o en bicicleta.

L’Ajuntament de Santa Perpètua es va adherir, un any més, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb accions com la gratuïtat del bus urbà, el foment de la mobilitat elèctrica compartida, l’organització de xerrades, activitats i exposicions. De la mateixa manera estaven incloses les activitats Viu la riera, el Vermut Musical del Mercat Municipal i la Marxa en bicicleta de Festa Major.
La regidora de Mobilitat, Neus Garcia, manifestava que "en general les activitats han anat bé i estem satisfets perquè hem treballat en equip amb altres regidories en favor a la mobilitat i el medi ambient". L’acció proposada per l’Ajuntament en la seva adhesió a la Setmana de la Mobilitat ha estat la plaça del Mercat Municipal com a nou espai urbà que fomenta la mobilitat sostenible.


Foto: El Camí de la Granja  va acollir diversos tallers / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]