hola

L’OMIC de Santa Perpètua ha participat aquest mes de setembre al Congrés de Govern Digital 2019 per explicar l’experiència Implementació de nova via d’atenció als usuaris a través de Skype. La ponència va anar a càrrec de la tècnica de consum de l’Ajuntament, Ana López.

L’aplicació, totalment gratuïta, garanteix el mateix nivell d’informació que les atencions presencials ja que permet veure l’altra persona, compartir pantalla i enviar documentació al mateix temps. Amb aquesta nova via, l’OMIC pretén facilitar una nova via d’atenció a l’usuari, evitant-li perdre hores innecessàries en desplaçaments ja que el programa permet connectar-se des de qualsevol ordinador o smartphone. A més, un dels objectiu és també millorar l’atenció a l’usuari, garantint la seva accessibilitat a la informació del Servei, especialment a col·lectius més vulnerables (persones amb diversitat funcional que no es puguin desplaçar o dependents...). D’aquesta manera l’OMIC amplia també la cobertura del Servei, arribant a més gent com ara joves i estudiants.

El Congrés de Govern Digital és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l'àmbit de l'administració digital. Aquesta edició va posar posar l'accent en totes aquells projectes i iniciatives que persegueixen una transformació digital de les administracions públiques.

L'esdeveniment, organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci AOC i Localret, estava dirigit a alts càrrecs i tècnics de les àrees i de serveis involucrats en la transformació i modernització de les seves institucions, així com experts públics i / o privats en el marc de la transformació digital de les organitzacions, i va congregar a més de 1.400 persones.


Foto: Ana López, responsable de l'OMIC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Crida ciutadana a formar part del nou Consell Municipal de Medi Ambient que es reuneix avui
15 Abr 2024 09:04 - RedaccióCrida ciutadana a formar part del nou Consell Municipal de Medi Ambient que es reuneix avui

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat el Consell Municipal de Medi Ambient per a avui 15 d’abril [ ... ]

La Mostra d'Ensenyament programa 'Diàlegs de Futur: de l'aula a la feina
11 Abr 2024 11:28 - RedaccióLa Mostra d'Ensenyament programa 'Diàlegs de Futur: de l'aula a la feina

La Regidoria de Joventut organitza avui en el marc de la Mostra d’Ensenyament la taula rodona Diàlegs [ ... ]

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]