hola

Bimbo ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda pel patrocini de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) de Santa Perpètua. L'empresa ha donat tres saxòfons i altre material que es destinaran al projecte comunitari Venta't que l'EMA desenvolupa a l'Escola Santa Perpètua.

El conveni calcula l'import del patrocini en 1.999,54 euros. El gerent de la planta perpetuenca de Bimbo, Pere Samsó, i l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, van signar divendres 4 d'octubre l'acord.

El director de l'Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha mostrat la satisfacció i ha agraït a Bimbo la seva col·laboració. "Bimbo realitza aquestes col·laboracions a les comunitats perquè vol estar prop de la ciutadania", ha explicat el director de l'EMA que ha afegit que "participar en la dinamització i en la difusió de la cultura, en aquest cas, casa perfectament amb les seves intencions amb un projecte comunitari de democratització de la pràctica musical com és el Venta't".

El patrocini de Grupo Bimbo s'emmarca en el projecte 'Buen Vecino' que la multinacional desenvolupa a nivell mundial des de l’any 2012. Es tracta d’una iniciativa que forma part del programa de Responsabilitat Social de Grupo Bimbo amb què la companyia busca millorar la qualitat de vida de les persones que viuen o treballen prop dels seus centres de treball. Des que es va iniciar el projecte, l’empresa ha dut a terme 762 projectes arreu del món, segons ha explicat.

Aquesta és la segona col·laboració de Bimbo amb el Consistori perpetuenc. L'any passat, en el marc del mateix programa, l'empresa va donar nou bicicletes i equipació per al Parc del Trànsit.


Foto: Representants municipals i de Bimbo / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]