hola

El programa Línia Directa amb l’alcaldessa torna a la graella de Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM) aquest divendres 11 d’octubre.

Aquesta temporada l’espai s’emetrà en directe cada segon divendres de mes d’11 a 11.30 h i es podrà seguir amb imatges també a través de la pàgina web de Facebook de l’emissora. L’objectiu del Línia Directa amb l’alcaldessa és oferir un espai on la ciutadania pugui fer arribar directament opinions, queixes i preguntes a la primera edil, Isabel Garcia. Les formes de comunicació seran a través del telèfon 93 574 13 14 i amb missatges d’àudio al 608 74 80 18. La ciutadania també pot enviar missatges per a l’espai a través de la pàgina de Facebook de l’emissora municipal i al correu radio@staperpetua.cat. Des de la ràdio es recorda que les preguntes es podran fer en directe o enviar-les prèviament. Les preguntes seran contestades en directe per Isabel Garcia.

L’alcaldessa continua apostant per aquest format de programa ja que apropa l’alcaldia a la ciutadania i “és una bona manera de fer-nos arribar incidències de tota mena que d’altra manera serien molt difícil conèixer”. La ciutadania aprofita l’espai per informar sobre elements de la via pública en mal estat, actes incívics, situacions d’edificis i espais públics i altres temes que li preocupen.


Foto: L'alcaldessa de Santa perpètua durant l'espai / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]