hola

L’Associació de Veïns de Can Folguera va organitzar aquest diumenge 20 d’octubre la seva festa de barri. La ubicació i la data triada ha estat diferent a les celebracions anteriors i, per primer cop, l’activitat ha tingut lloc al parc Central i al mes d’octubre.


Inflables, activitats infantils i una petita mostra d’entitats del barri van protagonitzar la festa del veïnat de Can Folguera que pretenia, com a objectiu principal, donar a conèixer l’associació, recollir noves propostes i queixes del veïnat.

L’Associació de Veïns de Can Folguera es va constituir els primers anys de construcció del barri, al 1977 i és una de les associacions més antigues de Santa Perpètua.

El president de l’Associació, Toni Tirabasso, ha expressat que el barri compta amb nous reptes que cal afrontar per mantenir i millorar la qualitat de vida de tothom com ara la convivència, el civisme, les ocupacions il·legals i la rehabilitació d’habitatges, entre d’altres.

Tirabasso ha explicat que amb la renovació de la junta de l'entitat anava molt just fer-la a finals de juny i que ha acabat celebrant-se a finals d'octubre.

Sobre el canvi d'emplaçament al parc Central, el president de l'Associació de Veïns Can Folguera ha dit que és una manera d'obrir-se a la ciutadania ja que el barri és molt gran i volen que també hi participi veïnat d'altres barris.

De cara a l'any vinent, la idea de l'Associació de Veïns Can Folguera és tornar a programar la festa del barri pels volts de Sant Joan, però l'emplaçament podria anar passant per diferents espais del barri.


Foto: El parc Central va acollir les activitats / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]