hola

El Consell Nacional d'Infants i l'Adolescència de Catalunya (CNIAC) tornar a comptar amb dos representants de Santa Perpètua: Jara Egea i Jordi Gómez, que formen part de la nova junta com a vocals.

Aquest òrgan va celebrar la seva darrera assemblea ordinària el 9 de novembre al Casal Cívic de Barcelona – Sant Andreu. Al matí es van dur a terme les eleccions a la Junta i la Comissió Permanent i es va fer el traspàs entre juntes.

Per la tarda, es va treballar en l’organització de l’acte del 23 de novembre en què se celebrarà el 5è aniversari del CNIAC i s’entregarà el premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència enguany donat a Open Arms per la seva tasca en la defensa dels drets dels infants i adolescents.

En l’assemblea es va votar el manifest que estarà a l’abast de tothom i que podrà ser llegit el dia 20 de novembre, dia internacional dels Drets dels Infants, segons ha informat la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència adscrita al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

El CNIAC és un òrgan col·legiat de caràcter consultiu i de participació adscrit al Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat. Es va constituir el 2014 amb l'objectiu de representar els interessos dels infants i adolescents de Catalunya, fer propostes als organismes competents i opinar sobre aquelles propostes que afectin els infants.


Foto: Nova junta del CNIAC / Generalitat de Catalunya

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]