hola

Avui dijous 19 de desembre finalitza la segona fase de la campanya 'Cap infant sense joguina' que consisteix en la recollida de joguines noves. L'Ajuntament de Santa Perpètua demana que millor no siguin ni bèl·liques ni sexistes. La Xarxa de Centres Cívics disposa d’unes caixes grans a les entrades dels sis equipaments municipals per a recollir les donacions.


La Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència ha rebut 76 sol·licituds de famílies perpetuenques per formar part de la campanya de joguines. En total, seran 170 els nens i les nenes que rebran els seus regals gràcies a aquesta campanya solidària, segons ha avançat la regidora, Ana Bajo que ha manifestat que enguany s'ha incrementat el nombre de beneficiaris amb nou famílies i 31 infants més respecte la passada edició.

Les famílies beneficiàries de la campanya Cap infant sense joguina, han indicat el tipus de joc o joguina que creuen que pot agradar més als seus fills i filles. Aquesta mesura ja es va adoptar l’any passat per tal d’ajustar-se més a les necessitats de cada família i als gustos de cada infant. Bajo ha subratllat que un any més la Biblioteca Josep Jardí també ha fet un llistat de llibres recomanats per edats i cada beneficiari rebrà també un llibre.

D'altra banda, la regidora ha agraït la col·laboració de la Fundació Obra Social La Caixa que ha signat un conveni a través del qual atorga una subvenció de 4.000 euros a l'Ajuntament que es destinen a aquesta campanya.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]